22 december 2014

Aanleveren van copy en/of foto(s)

 

Iedere vereniging, club, gezelschap, schrijver/dichter, amateurfotograaf/kunstenaar, particulier enz. uit Best, Oirschot, Spoordonk of Oost-, West- en Middelbeers kan, uiteraard gratis, aankondigingen of artikelen met foto(s) laten plaatsen op Bestbekeken.nl.

Ook foto’s van actuele gebeurtenissen en wetenswaardigheden of voor de rubriek "Best vruuger” of "Oirschot vruuger”, evt. vergezeld met een korte omschrijving, zijn natuurlijk welkom…Graag zelfs!

U dient met het aanleveren van het materiaal echter rekening te houden met het volgende;

Copyrights/Auteursrechten

-Zorg ervoor dat de herkomst van teksten, foto(’s) of afbeelding(en) enz. bij u bekend zijn in verband met de copyrights, welke bij schending zouden kunnen leiden tot (grote) problemen. 

U bent en blijft verantwoordelijk voor het door u ingezonden en geplaatste materiaal. Bij aanlevering van teksten, foto’s, afbeeldingen enz. stemt u er mee in dat deze „vrij van copyrights” kunnen worden geplaatst door Bestbekeken.nl 

Copy/teksten

-Maak teksten zo kort mogelijk en bekijk of er niet teveel of zelfs dubbele informatie instaat.

-De redactie behoudt zich te allen tijde het recht om aangeleverde copy in te korten om reden van leesbaarheid en/of urgentie, zonder de essentie van het verhaal aan te tasten.

Lees meerVerbergen

-Teksten altijd aanleveren in een  „Word” bestand.  Let op: Géén PDF’s!

 

Foto’s en/of illustraties  (Lees ook de alinea "Copyrights" iets verderop)

-Foto’s bijvoegen in .Jpg formaat in een niet al te hoge resolutie. Let op: Géén PDF’s!

-Indien u meerdere foto’s instuurt, kan de redactie in verband met de beperkte ruimte of de fotokwaliteit een selectie toepassen.

-Mail niet teveel foto’s, want we kunnen er maximaal drie plaatsen per artikel.

-Geef de naam van de fotograaf aan die bij de foto geplaatst moet worden en welke korte omschrijving(en) u bij de foto(’s) wilt.

-Meerdere foto’s kunnen altijd geplaatst worden in de rubriek "Foto-reportages”. Neem eens een kijkje in deze rubriek om te zien wat de mogelijkheden zijn. Mail ons in dit geval even van te voren wat uw plannen zijn.

Verstuur per mail

-Stuur uw gegevens naar copy@bestbekeken.nl. Als uw bijdrage(n) voldoende nieuwswaarde toevoegt aan het plaatselijk belang, zorgen wij voor een zo spoedig mogelijke plaatsing op Bestbekeken.nl. 

Let op! 

De redactie behoudt zich te allen tijde in uitzonderlijk gevallen het recht voor om zonder opgaaf van redenen artikelen/foto’s/afbeeldingen te weigeren voor plaatsing. 

 

Heeft u een speciale hobby, verzameling enz.?

Heeft u een de loop der jaren bijv. een prachtige verzameling opgebouwd die u iedereen vol trots wilt tonen of misschien heeft u wel een bijzondere hobby waar u maar niet over raakt uitgepraat? Laat het ons weten via info@bestbekeken.nl en omschrijf in het kort wat u verzamelt of wat uw hobby is. Bestbekeken.nl komt dan bij u op bezoek om er een (foto)reportage van te maken, die uiteraard op deze site geplaatst gaat worden. Zo kunnen onze kijkers meegenieten van uw passie.